ΕΛΕΓΧΟΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η πολύ μεγάλη πείρα μας στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων μας καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον αξιόπιστα ονόματα στο χώρο του αυτοκινήτου. Βρίσκουμε για εσάς μόνο γνήσια και απολύτως συμβατά ανταλλακτικά και φροντίζουμε για την άμεση παραλαβή τους και το χαμηλό κόστος.

Όλα όμως ξεκινούν από τον πρωταρχικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Αφού καταγράψουμε λεπτομερώς κάθε πρόβλημα που μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης, διενεργούμε εξονυχιστικό τεχνικό έλεγχο και αξιολογούμε τα προβλήματα που εντοπίσαμε. Στη συνέχεια σας ενημερώνουμε διεξοδικά για τα συμπεράσματα που βγάλαμε, σας ενημερώνουμε για το κόστος και αφού πάρουμε την έγκρισή σας, προχωράμε στην επισκευή του.

Τη στιγμή που σας παραδίδουμε το αυτοκίνητό σας, σας δείχνουμε όλα τα ανταλλακτικά που αντικαταστήσαμε και σας εξηγούμε με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους για τους οποίους προχωρήσαμε στην αντικατάστασή τους. Έτσι είστε απόλυτα σίγουροι για τις μεθόδους μας. Για ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία παρέχουμε σε όλα μας τα ανταλλακτικά 12μηνη εγγύηση.

Εμπιστευθείτε στο συνεργείο Διαμαντής το service του αυτοκινήτου σας και… ανοίξτε δρόμους για μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης.